Akce
Kód: 000445 | Značka: Krista G 100% Příroda

Krista G bylinková mastička pro rozjasnění pleti, 50 ml Krista G 100% Príroda

378 Kč 446 Kč Sleva 15 %
Skladom
Možnosti doručení
Kategorie: Krista G
Hmotnost: 0.06 kg

Bylinková mastička pro rozjasnění pleti, 50ml
Krista G 100% Přírodní produkt

 

Pomáhá eliminovat nadměrnou pigmentaci, tmavé skvrny, pihy a všechny druhy akné. Zanechává pleť zdravou a zářivou. Včelí vosk má extrémně změkčující a vyživující účinek. Kakaové máslo má vynikající hydratační účinek a dodává pokožce hedvábnou měkkost. Kakaové máslo zlepšuje elasticitu pokožky a má protizánětlivé účinky. Růžový konret posiluje pokožku a má antibakteriální účinek. Pšeničné klíčky pomáhají zpomalovat proces stárnutí a dodávají buňkám kyslík, udržují pleť mladistvou a svěží. Výtažek ze slézu má antialergenní a protizánětlivý účinek. Petržel má vynikající bělící a tonizační vlastnosti. Úspěšně bojuje s pigmentovými skvrnami různého původu.

Složení:
včelí vosk, kakaové máslo, cetaceum, kmín, růžový Konkret*, bambucké máslo, pšeničné klíčky, výtažek ze slézu, kmínu a petržele.

Způsob použití:
Naneste 1-2-krát denně na požadované místa. Předejděte kontaktu s očima! Nepoužívat při přecitlivělosti na některou ze složek. Uchovejte v původním obalu na chladném a suchém místě nepřístupném dětem.

Skladování:
Uchovejte v původním obalu při teplotě 5 - 25 ° C, mimo dosah dětí.

 

INCI: Aqua, Cetaceum, Beeswax, Cocoa Butter, Wheat germ oil, Propolys, Zink, Vitamin B, Rosa Damascena, Malva Sylvestris, Achillea Millefolium, Petroselenium Crispum


Je prokázáno, že ...
Bambucké máslo obsahuje vitamín E, alantoin a karoten, je bohatý na mikroelementy a nenasycené mastné kyseliny. Pomáhá regenerovat buňky, hydratuje a zklidňuje pokožku. Používá se k léčbě dermatitidy související s vysušením, loupáním a podrážděním pokožky. Rychle se vstřebává a nezanechává nepříjemnou mastnou vrstvu, kůže může dýchat. Má přirozené UV ochranné a protizánětlivé vlastnosti.
Olej z pšeničných klíčků je extrémně bohatý na vitaminy A a E, kyselinu listovou, omega mastné kyseliny. Používá se proti vráskám, jizvám, na obnovení očních kontur, na suchou pokožku. Zabraňuje uvolňování pokožky a zpomaluje proces stárnutí.
Sléz má příznivý vliv na různá onemocnění kůže - popáleniny, rány atd.

Růžový Konkret je produkt získaný z květů máselné růže extrakční metodou. Je to měkký vosk s oranžovo-červenou barvou a výraznou růžovou barvou.
Růžový kokret obsahuje všechny složky růžového oleje a má více než 166 komponent, z nichž je 30 uhlovodíků. Kromě aromatických přísad obsahuje rostlinné vosky, organické kyseliny, mikroelementy, fermenty a taniny. Má antiseptické a antialergenní účinky, zklidňuje a poskytuje antibakteriální ochranu. Působí protizánětlivě, antialergicky a tonizuje. Podporuje hojení zánětlivých a jiných procesů, které dráždí pokožku. Je mimořádně prospěšný při aknózní pokožce.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení